Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Покана – направи си сам

19 March, 2017 (11:34) | SEO | от: admin

Сръчни ръце, малко фантазия и желание са достатъчни материали, за да си направим сами покана.

Поводът може да е различен: покани за рожден ден, покани за сватба с пожелания, или просто красив повод.

Материалите за всяка елегантна покана могат да се съвсем прозаични и да се намират точно пред вас, стига да имате око да ги видите: шнурчета, хартийки и лъскави мъниста. Много актуални са картичките тип винтидж или рюрал. Те напомнят времето, в което нашите баби и майки да се надпреварвали да правят от нищо нещо.

Предлагаме няколко красиви варианта, които по всяка вероятност вие ще поразвиете. А може би и ще успеете да направите нещо още по-изключително.

И така: покана за мераклии със сръчни ръце

Използвайте дървена плочка, изпишете с пирограф имената си, прикрепете в към по-твърда хартия и вече имате оригинална картичка, която вашите гости със сигурност ще харесат.

покана от дърво

 

Стара кордела, дантелки, или просто ивици плат в цвета и тематиката на Вашата сватба. Съчетани с подходящ цвят на хартията, те ще са добро въведение и ще насочат гостите ви какво точно очаквате от тях като дрескод.

покана с дантела

Дантелата може да е подобна на избраната сред многото булчински рокли.

Стари връзки от букети, които всеки пази сантиментално. Съчетани с конопено въже те са сред красивите връзки, с които можете да запечатате свитъка с поканата.

pokana

И така, ако се чудите какво да правите – я разгледайте този сайт, който дава много идеи за сватбени покани.