Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

За здравето и мускулите – размисли на един объркан човек

14 January, 2017 (08:40) | Общи приказки | от: admin

Често се говори за здравословния начин на живот и най-вече за комбинацията здраве и мускули. Здравословният начин на живот е базиран на две основни направления.

Първото е в името на Здравето – здравословен начин на хранене.

Тук се коментира най-вече холестерол, затлъстяване, зеленчукови и други диети. Изобщо всичко, което расте в градината е полезно, а това, което е расло на кокъл го подарете на шефа си. Разбира се, ако шефът ви е близък роднина – можете да го споделите, а не да го подарявате.

Второто много коментирано направление, което особено младите мъже практикуват, е спорт.

Ама много-много спорт. Спорт до откат. Програми, които всеки сам е направил с много четене, програми във фитнес залите. Важно е, теглото да падне под 120, после под 100 и да закове на едни перфектни 80-85 кила.

Здравето и мускулите

Човек би си помислил, че ще се получат накрая едни кожа и кости, а то се случва да се получат кости и мускули. При това какви мускули – като от картинка. Дали обаче здравето и мускулите са еднозначни?

Много млади мъже, заедно с тези физически натоварвания спазват и диета. И всичко това в името на здравето и мускулите. Идва им нанагоре, писва им, но в името на красивия бицепс и плочките на корема – струва си.

Разбира се на много от тях търпението се изчерпва на втората седмица, и те прибягват до комбиниране на здравословното с различни препарати. Чрез тях се ускоряват процесите, а мускулната маса става твърда и без мастна тъкан под кожата. Трябва обаче да се има предвид, че всичко хубаво има и не толкова безобидна страна.

Странични ефекти

Да разгледаме сега страничните ефекти от използването един от най-популярните препарати за мускулна маса, а именно стромба. Другото наименование на този препарат е Станозолол.

Известно е, че стромба не ароматизира и дори при хора с по-чуствителни физика не се наблюдават симптоми на гинекомастия. Препоръчително е, ако се използва, да е изключително за релеф. Т.е. за изграждане на чиста мускулна маса. При това в онези случаи, в които целта е да се изхвърлят от организма излишните мазнини или течности.

Станозолол се използва изключително от спортисти с голямо физическо натоварване – лекоатлети или силови спортове. При тях е необходима допълнителна чиста мускулна маса, енергия и сила.

Независимо, че се понася може би най-леко от организма, при определени ситуации може да предизвика нежелани странични реакции – допълнително окосмяване на лицето, или поява на акне, повишаване на мастността на кожата.

По отношение на жените: задължително помнете, че е възможен ефект на вирилизация. Проявите могат да са различни, част от тях доста неприятни.

В заключение можем да кажем, че Здравето и Мускулите са две различни категории.