Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Domino’s дарява по 3 лева на УМБАЛ „Александровска“ при всяка поръчана пица „Герой“

27 March, 2020 (13:20) | Общи приказки | от: admin

Domino’s дарява по 3 лева на УМБАЛ „Александровска“ при всяка поръчана пица „Герой“

Domino’s дарява по 3 лева на УМБАЛ „Александровска“ за всяка поръчана пица „Герой“. Инициативата „Пица с кауза“ стартира на 26 март и ще продължи до 30 април 2020 година. Тя цели да подпомогне дейността на лечебното заведение в условия на извънредна ситуация. За всяка поръчка на „Пица с кауза“ в този период, Domino’s ще превежда по три лева на дарителската сметка на Александровска болница, в подкрепа на българските медици, които се борят ежедневно срещу COVID-19.

Собственикът и управител на Domino’s България, Никола Николов, коментира

: „В моменти като този е важно да бъдем единни и като обществено отговорна компания да дадем своя принос. Избрахме да подкрепим лекарите . Те се борят за здравето на всички нас и ежедневно се сблъскват с тежките условия на извънредното положение. Планираме дарителската кампания да продължи до края на месец април. Имаме готовност да я удължим. Вярвам, че заедно ще успеем да се справим с проблема“.

От Domino‘s гарантират спазването на строги хигиенни мерки, наложени с цел за ограничаване на разпространението на коронавирус. Приготвянето и доставката се извършват с всички необходими правила за безопасност на храните. Това е дезинфекция на работните повърхности, термична обработка на пиците на висока температура, дезинфекция на ръце и работа с предпазни средства. От миналата седмица е активна и опцията за “Безконтактна доставка”. Тя е налична при поръчка и от онлайн магазина, и през мобилното приложение след онлайн плащане.

Пица „Герой“ е най-новото попълнение в менюто на Domino’s

и е третата „Пица с кауза“ на компанията. В предходни кампании Domino’s са подкрепили Фондация „Заслушай се“, като в рамките на инициативата са събрани над 60 000 лева. През 2019 година Domino’s подпомага SOS Детски селища в грижата за деца и младежи и само за няколко месеца събраната сума достига близо 30 000 лева.