Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Консерви или разходки

22 September, 2016 (10:49) | SEO, Общи приказки | от: admin

Консерви или разходки е въпросът, който ми се налага да решавам тези няколко дни.

консервиНормално! При сушавата година, която спря да вали през май и ни изненада в първи дъжд в края на септември, около 200 кила чушки от 4 реда не са малко. Особено, ако се налага да се посъбере, защото вече ни е писнало да поливаме.

Всички бански и плувни шорти са отдавна в гардероба, лятното спално бельо е прибрано и са извадени зимните одеала.

И какво следва: консервиране на настроение, на чушки и ремонт на къщи.

Консервирането има няколко много приятни момента, но те са след определен брой месеци и са свързани в тихи вечери на по питие край камината / телевизора. В момента на правене обаче, от фирма за изработка на уеб сайтове се превръщаме първо в селскостопанска фирма, след това във фирма за почистване.

разходкиЧушкопеци или тенекиени скари за подготовка на заготовката …. Разходи за електричество или разходи за дърва. Изборът на методика зависи единствено от количеството бира, което сме склонни на жертваме 🙂

Послед се вадят тави и легени, в които се бели. Накрая дереджето е такова, че се налага да извикаме фирма за професионално почистване. Естествено, запрятаме ръкави, надяваме старите дрехи, и …. действаме сами.

И така, всяка есен.

Важно е, че всичко се повтаря и следващата година!

И отново дилемата: консерви или разходка …

За да се смени този начин на живот, е нужна рязка промяна, нещо като трансфер фактор 4Life за битието.

🙂 Иначе, разходките край морето, които сме планирали … май не стигаме дотам, защото един братовчед ни изненада с покана за сватба.