Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Спалня. Съберете в нея вещи, които ви пазят от детски кошмари

7 March, 2015 (08:43) | SEO | от: admin

Спалня и спално бельоКачеството на почивката, сънят, са сред основните фактори за физическото състояние и работната кондиция на хората, полагащи интелектуален труд.

Спим ли в елегантна стая, в която всеки детайл е обмислен, за всеки предмет или вещ, които са ни нужни има точно и удобно място, или лягаме сред купчина сбръчкани от предходната нощ завивки и чаршафи, в склад със стари вещи и разхвърляни насам-натам чорапи и мукавени кутии, обикновено пълни с боклуци и ненужни неща.

Спалня. Няколко съвета от специалиста

Размерът на помещението е почти без значение. Използвате помещение, което имате за целта. Тук за съжаление не може да се проявява голяма фантазия – стени, тавани, врати и прозорци трудно се местят.

Поставете леглото така, че утринните лъчи да не са толкова режещи, особено ако обичате да се заседявате с приятели по за няколко питиета.

Ако все пак нямате шанс за това, изберете плътни пердета за спалня или завеси, които не пропускат светлината. В последните години се предлагат специални материи, които са 100% непропускваеми. Тук за разлика от детските стаи, където е нужна много светлина, приглушеното осветление – естествено или изкуствено са част от съветите на психолога.  Потърсете в Интернет и разгледайте варианти в препоръчан онлайн магазин за пердета и завеси.

Основният цвят на интериора има огромно значение, и тряба да е съобразен с индивидуалните характеристики – някои предпочитат бяло, други виолетово до тъмно лилаво, а трети просто обичат дърво и естествени материали и цветове.

Чаршафи и спални комплекти. Някога нашите прародителки се стараеха да покрият спалните с красиви везани покривки или плетени на една кука огромни покривала, целящи да предпазят и украсят спалнята. Днес  това се обърна. Чаршафи и спално бельо вече не са бели, а в красиви разцветки, от перфектни материи. Оправянето на гънките по вашите спални завивки е достатъчно, за да създаде усещане за най-красивата спалня.

Спално бельо от памучен сатен, Спално бельо от микрофибър, Спално бельо от Ранфорс, Спално бельо от Супер Ранфорс – на пазара има вече огромно разнообразие. Лесно се набавят в във всеки онлайн магазин за спално бельо.

Няколко елегантни вещи, поставени направо на пода, в ниша, или върху деликатни мебели за спалня, издават характера на обитателя на спалнята, но и създават Неговата или Нейната спалня. Човек се чувства защитен сред любими вещи, с които да се огради, така както в детството си всеки е имал своя система за защита срещу кошмари и страхове.

(Следва продължение)