Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Фитнес уреди и спортни стоки. В Бургас отново.

7 March, 2015 (07:13) | Общи приказки | от: admin

Фантастични фитнес уреди вместо диети предлага бургаски магазин.Онлайн магазин за фитнес уреди

Няколко седмици преди началото на 2015 година нов живот за започна онлайн магазин за фитнес  уреди и спортни стоки на Ритони Спорт – www.finnlo.bg

Дизайнът на сайта е изцяло обновен, а екипът на фирмата се постара да подбере уреди за домашен фитнес и професионални кардио уреди на достъпни цени, но с изключително високо качество. В колекцията отново приоритетно са представени Велоергомери, кростренажори, гладиатори, степери и лежанки с марките Finnlo и Hammer.

 

Хит в новия спортен магазин са дрехи и обувки на Найк (Nike). Истински марков аутлет с невероятни намаления до 70% от първоначалната цена на артукулите.

По няколко думи за различните видове спортни уреди за фитнес, нещо като кратък речник с пояснения

Фитнес уреди – информация

Бягащи пътеки – един от най-популярните фитнес уреди, използвани в дома или във фитнес залите.  Бягащите пътеки са електрически или механични. Имат въртяща се лента, на която се бяга или ходи, според зададеното темпо. Някои бягащи пътеки са с повдигане на равнината.

Кростренажори – наричат се още елиптикал. Има компактни кростренажори, подходящи за домашни условия, които заемат по-малко място, както и истински професионални кростренажори за използване във фитнес зала.

Велоергометри – фитнес  уреди, подходящи за оформяне на мускулите на краката. В онлайн магазина се предлагат изправени велоергометри и велоергометри с облегалка, професионални велоергометри.

Гребни тренажори – поредните фитнес уреди, които активират мускулите на цялото тяло. Имат седалка, която се плъзга по релси. С дръжки, закрепени за разтегателни връзки, се симулира гребане.

Комбинирани фитнес  уреди (гладиатор) – дават възможност за трениране с различни упражнения множество мускулни групи. Упражненията са: гръдни преси, сгъване и разгъване на крака, гребане, други. Ритони Спорт предлага гладиатори за използване в домашна обстановка и професионални фитнес уреди.

Освен фитнес уреди, предлагаме професионални боксови круши, боксови тренировъчни манекени (боксово чучело), ръкавици за бокс, аксесоари.

Посетете онлайн магазин за спално бельо, пердета и дамско бельо.