Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Шаби шик стил във Вашия дом и хотел

18 August, 2016 (09:08) | professional, SEO | от: admin

Един от сладките стилове, станали толкова популярни в 80-те години на минали век е шаби шик стила. Това е имитация на нещо средно между френския дворцов разкош и вехтата английска провинция. Състаряване на мебели, приглушена светлина от завесите, украсени детайлно чашки и чинийки, сякаш предназначени за куклите на децата Ви.

Не се учудвайте. Застиналата атмосфера, сякаш стояла така десетилетия внушава спокойствие и Вие сте безкрайно доволни от това. Дори току-що построен дом с модерни мебели стил винтидж влиза може да влезе в категорията Шаби шик.

Няколко идеи как да превърнете дома си в спокойно романтично място:

Шаби шик в спалнята

Спално бельо шаби шик Погрижете се за спалнята. Това е стаята, в която прекарвате 30% от своя живот, в много случая по-полезната. Спалнята трябва да е уютна, с дискретно приглушена светлина, привлекателни олекотени завивки, които ви предпазват от зимния студ и летния хлад.

Чаршафите във Вашето спално бельо е препоръчително да са в тон с останалото обзаавеждане и декорация. Шаби шик стилът предполага амурчета, засукани елементи с кривки и цветя, пеперуди и врабчета или славейчета с жълти и сини цветя, защото това е романтиката.

При цветята задължителни са розите – в сладникави цветове, обикновено цикламено и син електрик.

Шаби шик стил за хотели

хотел в Слънчев брягЕдва ли ще Ви учудим, ако кажем, че има собственици на хотели в Слънчев бряг, които мислят за своите клиенти. Те предлагат уют, спокойствие, мека семейна атмосфера, която дава особен чар на лятната почивка на море по българските курорти. Един такъв е Хотел THE STEP (стъпката), новопостроен хотел в Слънчев бряг, който предлага точно шаби шик стил е заведението на партерния етаж.