Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Застраховки

18 March, 2016 (07:35) | SEO, Общи приказки | от: admin

Застраховки – къде и как да ги търсим? Ето едно предложение от наши приятели, чийто бизнес ще се опитаме да изведем на челни места в различни търсачки и директории. Тази дейност придоби едно интересно име, по-точно – оптимизация за търсещи машини (SEO).

Застрахователно дружество България е с изцяло обновен уеб сайт. Визията е модерна навигацията удобна, а потребителите и клиентите на компанията – доволни. Публичната част на интернет сайта е изградена, базирано на система за управление на съдържанието Word Press с няколко полезни плъгина и конструктори на съдържание.

Всички застраховки, предлагани в сайта са разделени в 2 големи раздела

Застраховки за физически лица

Прелагат се приятни за окото и джоба цени на застраховка жилище, имуществени застраховки, медицински и здравни застраховки. Има богат избор от варианти и планове за застраховка на ценни вещи, туристически застраховки

Застраховки за фирми и юридически лица: за повече информация посетете сайта на компанията, която е на пазара повече от десетилетие.

Застраховане онлайн с няколко варианта – помощ при пътуване в чужбина, с осигурен асистанс, дава абсолютна гаранция и сигурност по време на вашето пътуване, както и при самата отмяна на пътуването извън Бългаария. Онлайн застраховането набира все по-голяма мощ, особено след като беше формализирано и създаденои правила за регулацията му.

По този начин вече се гарантира, че потребителите няма да бъдат прецакани от недобросъвестни личности и фирми, а в същото време на пазара остават само стабилните застрахователни компании.

Повече за компанията:

застраховки

„ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ” е новото име на „ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ”. Компанията стартира своята дейност, като се специализира в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите на корпоративни и индивидуални клиенти.
Със сигурността, която предложихме и благодарение на опита и уменията на квалифицирания екип на компанията, през годините спечелихме доверието на едни от най-големите работодатели в страната. Стотици мениджъри и служители се довериха на компанията, която пое здравната грижа за служителите, работниците и членовете на семействата, за да предоставим възможност на модерните мениджъри да се концентрират върху това, което е най-важно за тях, а именно – техния бизнес.
По данни на Комисията за финансов надзор (КФН) за последните четири години, като здравноосигурителна компания, е на ПЪРВО МЯСТО – с най-голям пазарен дял от здравноосигурителните дружества в България и е най-динамично развиващата се сред тях.

Лиценз:
Съгласно Решение № 646-ОЗ/14.08.2013 г. на Комисията за финансов надзор „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ” получи лиценз за застраховки общо застраховане.