Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Сутиени … все още от голямо значение

7 December, 2015 (16:09) | professional, Приятели на Bourgas.org | от: admin

Какво ли не прави сутиенът!… От тормоз до хиперовации, които ви карат да прескочите в друго измерение и да се чувствате като Джулия Робъртс, която едва ли има по-добър бюст от Вас.

За да се случи обаче второто, необходимо е особено внимание, така щото измежду всички сутиени във всички онлайн магазини за дамско бельо да изберете точно този, които отговаря на вашия вкус, и най-вече на вашия размер.

Защо пишем Ваш с малко “в” … защото

заговорим ли за бюстове и сутиени, значи сме свои хора.

Около 85% е шансът да се чувствате дискомфортно в един сутиен, или корекцията, която той прави на бюста ви да не е точно това, което желаете.
Възможно е този бюст да прелива и се разлива на талази извън сутиена, възможно е той да е като дядовата ръкавичка, и тогава вечера ще е МЪКА. Мъка, не с главно М, а мъка само с главни букви.

Един от най-добрите сутиени за 2015 година

Много млади дами от всички възрасти забравят, че с млади по дух и се хвърлят да избират сутиени, каквито чудесно са им пасвали в онези години, в които 30 са били вододел на историята.

Препоръчваме да отчитате, че се променя както подгръдната обиколка, така и размерът и формата на гърдата.

Особено деликател е моментът с подбор на сутиен за нестандартен размер – едър бюст, прекалено дребен бюст, слаба дама с голям бюст или едра жена с малък бюст.

Обаче нашите приятели от онлайн магазин за сутиени и дамско бельо NoviStoki са се погрижили за всички!

При това на цени, които ще ви подтикнат да поръчате повече от 1 сутиен.