Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Как се учи английски език

6 November, 2015 (08:49) | Приятели на Bourgas.org | от: admin

Наскоро разговаряхме с екипа на езикова школа ОМЕГА, която организира курсове по английски в София, немски, испански, италиански и други чужди езици. Разказаха ни за своята работа и за начините и методиките за обучение и затвърждаване на знанията.

Как се учи английски език

курсове по английски език СофияИма различни методи на обучение по английски език – Алекзандър, Калан Метод, Headway, Clockwise.

При повечето от тях обучението е динамично. Говори се на английски език, ефективни са и бързи. Тези курсове по английски език карат участника в обучението да мисли и отговаря единствено на английски.
Има курсове по английски език за възрастни и курсове по английски език за деца.

Винаго обаче първо се определя нивото на владеене на английски език с входящ тест.

Курсовете за възрастни са редовни и интензивни. За деца обикновено се препоръчка групово обучение по английски, но и отделни уроци.

Владеенето на чужд език е огромно богатство. Свободно и независимо се пътува, да опознават се нови хора и чужди култури. При професионални срещи, конференции и семинари се обменят идеи и се създават приятелства.

Владеенето на чужд език едновременно разширява кръгозора и в същото време кръга от хора за общуване.

Когато знае чужда език човек е по- уверен и спокоен по време на пътуване в чужда страна. Английският се наложи като международен разговорен език и това е причината много хора да го измерат. С владеене на английски ставаш космополит, който не зависи от преводачи.

Разбира се останалите европейски езици – немски, италиански, френски, испански също имат своите фенове, но липсва такава масовост.

Една от често срещаните причини за скоростно изучаване на английски език са смесените бракове между българи и англоговорящи. В такива случаи, освен обичайната подготовка на сватбата: избор на един от всичките сватбени фотографи, напасване на елегантните костюми за сватба към избраните булчински рокли и тоалетите на шаферките, се налата и да се търси бърз курс по английски език.

Ето това е вече предизвикателство 🙂