Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Решения на домашни проблеми с канализация

26 May, 2015 (17:03) | professional, SEO, Общи приказки | от: admin

През живота си, българският мъж преминава през какви ли не препятствия и се налага да проявява чудеса от храброст. Премахването на нечистотии и запушващи елементи в какви ли не тръби създава една от тези емоции. Инак ще му е скучно на българският мъж.

… канализация …

И тъй, една прекрасна ситуация, в която изпада мъченикът на съдбата, докато упражнява дейността Отпушване на канали.

Как започва всичко … с едно обаждане на тъщата, жената, децата, докато водите важни бизнес разговори … обикновено се вик: КАНАЛЪТ! Връщай се веднага, защото всичко е във вода (в добрите случаи) или л… (в деликатните), или да викам фирма за отпушване на канали.

Но! Ти си мъж и не може така да те пренебрегват  в тази отговорна задача. Не можеш да допускаш из дома ти, пред дамите, децата и котката да се мандахерца един каналджия с една машина за отпушване на канали с някакви куки и спирали, и други срамотии.

Тутакси се извиняваш, че имаш една друга още по-важна среща, въпреки че и тази ти е много важна, и се завираш да търсиш сайт за машини под наем. Завива ти се свят – не може да бъде! Съществува безкрайно, нищо, че е изброимо множество от машини за отпушване на канали под наем – от Изи рутер до едно засукано Ротендергер, звучащо като дребен австрийски буржоа.

канализация

Поръчваш подбраните 2, а защо не и 3 машина под наем за отпушване на канали, мяташ се на кабриолета и политаш дома, като пътьом засмукваш валидол. Добре, че си с онова специално мъжко бельо, което няма как да не се хареса, което те охлажда и го рекламираха по телевизията – boxair.

Когато стигаш дома – там вече всичко е като западния фронт – хем го има, хем го няма! Канализация, канализация, обаче … видят се следите по стълбите още от първия етаж

Тъщата е викнала бай Слави от втория етаж, нали са били в един клас преди 230 години, той е запретнал крачоли, взел е една кука, подозираш че е един от стиковете ти за голф, и е измъкнал от канала Оня чорап по 8 кинта за смокинга ти, който от известно време ти липсва. Това бай Слави нарича Отпушване на канали – без машини под наем, без инструменти под наем, и изобщо … с подръчни материали и една запушена, затлачена градска канализация.

После … уморен от труда на комшията полягваш за сладка отмора в леглото, заслано от сутринта със спално бельо, дърпаш преди това едни засенчващи пердета за спалня … и  дотам! Лека нощ!