Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Матраци Цени

11 December, 2014 (08:00) | Общи приказки | от: admin

В блоговете обикновено се пази информация за интересни моменти от живота на индивидите, или нещо, което да им служи като reminder. Това беше истината до преди няколко години. Днес времето е друго – започнахме действително да печелим от Интернет и то по начин, по който не сме и предполагали.

Седим си в леглото, на матраци, закупени незайно от къде и пишем информция за матраци цени, за които абсолютно не рзбираме. Гледаме Ценоразпис на всички марки и модели матраци, и пак нищо не разбираме, обаче кому му пука – никому, защото може би все пак, хората обичат да бъдат заблуждаване, а ние със сигурност сме майстори в това.

А тук наистина има информация за това, за което започнахме да хортуваме:

Матраци Блян – матраци от колекция Модерен дом

Матраци Блян – матраци от колекция 1001 нощ

Матраци Блян – Матрак Инайя и Матрак Амар – златните медалисти

Матраци Блян – Иновативни технологии при произвоството на непружинни матраци.

След това преминаваме на следващата марка – отново много известна на пазара

Матраци Нани – Стандартна серия матраци Нани

Матраци Нани – Еко серия матраци Нани

Матраци Нани – Луксозна серия матраци Нани

Матраци Нани – Еднолицеви матраци Нани.

детски матраци Нани

детски матраци Нани

В случай, че сте готови да платите по-високи цени на еднолицеви матраци, в борса матраци ще преложим Каспия Виско Покет Спринг. Този еднолицев матрак се характеризира и като ортопедичен матрак, в състава на който е вложена и мемори пяна. Еднолицевият матрак Каспия Виско Покет Спринг  на матраци Нани разпределя тежестта на тялото, а доплнителната здравина на стабилизиращата рамка от KOVAFOAM поддържа правилната ориентация на тялото.

Основните материали с пореста структура, вложени в състава на еднолицеви матраци Нани подобряват вентилацията и преминаването на въздуха, което гарантира антибактериална и антигъбична среда. Включения във всички цени на еднолицеви матраци Нани капитониран кафъл от нетъкан текстил SPUN BONDED, приспособява лесно матрака към топлината и влажността на тялото.

Това е като цяло животът на една фирма, която се занимава с уеб дизайн, и със SEO оптимизация