Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Оферти за Нова Година – екзотика

7 November, 2014 (08:18) | Общи приказки | от: admin

Дрийм Травъл е туристическа агенция, която предлага оферти за Нова Година в екзотични дестинации, оферти за Нова година в Европа и България.
Ако търсите подходяща оферта за Нова Година, и посетите сайта на фирма Дрийм Травъл, вие вече сте на възможно най-доброто място за оферти за Нова Година.
След като разгледате изгодните оферти, подготвени от екипа на фирмата, разгледате специалните предложения и промоции с оферти за Нова Година Свържете се с Дрийм Травъл на посочените телефони.

Нова 2015 година наближава.

Оферти за Нова година 2015

Екипът на Дрийм Травъл е подбрал за Вас най-добрите предложения за посрещането й екзотични страни.

Екзотични почивки на остров Бали,

Сингапур,

Екзотична почивка и Нова година на Малдивите

Екзотична почивка и нова година на Сейшелите

екзотични почивки и екскурзии 

Ако планирате празника си сега – ще можете да се възползвате от нашите промоции. Предлагаме големи остстъпки за ранни записвания за Нова година 2015, които са с до 50% намаление.

Оферти за Нова Година 2015 – ниски цении отстъпки за Нова Година

С пет последователни почивни дни ще разполагаме за посрещането на новата 2015 година след решение, което предстои да бъде взето на утрешното правителствено заседание.
С него 2 януари (петък) ще бъде обявен за почивен ден и ще се отработва на 24 януари (събота), се уточнява в съобщение на пресслужбата на Министерския съвет. Новогодишните почивни дни ще са от 31 декември до 4 януари включително.

По четири почивни дни ще има през 2015 година и около още два национални празника – Деня на Освобождението и на Независимостта.

Неработни дни ще бъдат 2 март (понеделник), 21 септември (понеделник) и 31 декември (четвъртък). Те ще се компенсират в съботите на 21 март, 12 септември и 12 декември. Решението на кабинета за групиране на почивните дни ще бъде взето, за да не се прекъсва работната седмица.

С решение на Министерския съвет от миналата година 31 декември 2014 година (сряда), е обявен за почивен ден, който се отработва на 13 декември (събота). Оставащите след Коледните празници два работни дни – 29 и 30 декември 2014 г., са необходими на финансово-стопанските организации за приключване на годината.

Съгласно Кодекса на труда неработни са и дните около Рождество Христово и Възкресение Христово.

Коментарът Ви: