Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Каталог с училища и университети в България

20 October, 2014 (13:19) | Приятели на Bourgas.org | от: admin

Славековото училище в БургасКак възникват браншовите регистри в Интернет? Кой плаща, за да се създадат класифицирни списъци в Образованието, регистър на училищата и регистър на Университетите в България.

Един модерен вариант на правене на пари е създаването на виртуален бизнес и търгуване с информация. Има няколко варианта – да се предоставя определена специфична услуга на специалисти в други браншове. Това води до създаване на платформа, чрез която те си върпат работата.

Втори вариант е търговия с информация. По-скоро не търговия с информация, а предоставяне на класифицирана информация безплатно на посетителите на определен сайта, така, че те лесно да открият което търсят.

В този случай финансите се дават от профилите, които определена група хора създават на сайта така, че да ги откриват лесно.

Този тип проект биват наричани Регистър, Катаог, Директория, според това, кое звучи най-добре съвместано с избраното име.

Преди години в България имаше 5-6 университета и множество държавни и общински училища. Днес всяко училище работи в името на това да има повече деца, да има кой да им делегира бюджети

Предлагаме на вашето внимание един нов регистър със стопански обекти – училища, университети, частни учители и школи

Регистър на училищата и образованието

Коментарът Ви: