Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Магазини за матраци – изберете тези цени

25 August, 2014 (12:59) | professional, SEO, Проекти | от: admin

Магазини за матраци - борса матраци МИМ

Магазини за матраци - борса матраци МИМ

Матраци Блян

Създадена за да отговори специално на нуждите на съвременния млад човек и модерните градски хора, серия Модерен дом на матраци Блян предлага изключително разообразие от качествени матраци, удобни и комфортни матраци за всеки дом, които отговарят на съпоставянето матраци – цени.

Матраци  Нани

Стандартната серия матраци Нани, предлагана в борса матраци включва няколко модела класически матраци. Характерни са достъпните ниски цени на матраци от стандартната серия на Нани.

В магазините за матраци, Стандартна серия матраци Нани е ориентирана към класичския потребител, който търси качествен матрак на добра цена.

В борса матраци се предлагат следните четири модела матраци: матрак Майорка, матрак Тирена, матрак Лигура и матрак Биская.

Любителите на пружинни матраци могат да закупят от магазини за матраци модели Биская или Лигура.

Матраци ТЕД

Серия натура представя най-високия клас матраци Тед, които могат да се открият в магазините за матраци. Моделите от серия матраци Натура обръщат внимание на здравето на тялото, съчетавайки грижа за духа. Матраци Тед от серия Натура използват природата да за подобрят съня и направят нощите ви спокойни и отпочиващи.

Характерно за серия Натура на матраци Тед е влагането на натурални и природни съставки. Характерно за тях са и високите цени на матраци, които се дължат на високата технология, специалното внимание и естествените материали, вложени в състава на всеки матрак от серия Натура на матраци Тед.

Матраци Магнифлекс

Матраци Магнифлекс водят началото си преди повече от 50 години някъде в Италия. С течение на годините, матракът произлиязал от малка работилница в Прато, Италия, продукт на Джулиано Магни се превръща в световно известна марка матраци. Идеята на г-н Магни, чието име и до днес носят матраци Магнифлекс, е била да съчетае стандартния матрак с новаторската идея за сън и релаксация.

От тогава до днес, матраци Magniflex са осигурила спокоен сън на над 1 млрд души, чрез своите висококачествени продукти, предлагани в магазините за матраци.

Матраци Magniflex са едни от най-известните италиански марки матраци в Европа. Италианският дизайн, среща неповторимото качество, за да гарантира оптимални цени на матраци, осигуряващи комфорта на превъзходния сън. В България матраци Magniflex се предлагат от 10 години насам.

Коментарът Ви: