Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

Малко по-различни услуги за хората в Бургас

4 August, 2014 (13:53) | Проекти | от: admin

Информация за малко мрачни времена. По-скоро за време, което идва и време, в което всеки от нас ще бъде във вечен мрак. Фирма Петра вест ООД, разположена на входа на Гробищен парк Бургас предлага аранжиране на гробно място, проектиране, изработка, монтаж и монтаж на надгробни паметници и надгробни плочи.

Надгробни паметници и надгробни плочи в Бургас от гранит и мрамор.

Петра Вест Бургас, надгробни паметници и надгробни плочи

Петра Вест Бургас, надгробни паметници и надгробни плочи

Идеята на проекта е сайтът на Петра Вест ООД да се позиционира на първа страница в Гугъл по определени фрази и ключови думи.

Бургас е град на брега на морето в Югоизточна България – тук са роени известни поети, композитори, певци, актьори, режисьори, художници, фотографи и спортисти.

Морето събира всичко далечно (морето скъсява разстояния) – Йоан Екзарх, един от българските предренесансови автори.

Уникална мисъл на уникален човек – населението нараства, все по-добри условия за почивка, за бизнес.

Община Бургас е на самия бряг на Черно море. Бургас обгражда големия Бургаски залив. В близост до морския бряг се намират езерата Атанасовско, Поморийско, Мандренско и Бургаско (Вая), които образуват най-големия комплекс от крайморски езера в България – уникален с изключителното си биологично разнообразие. Оттук минава “Виа Понтика” – един от основните пътища за миграция на европейските прелетни птици.

Бургас има изключително благоприятно геостратегическо положение и предлага на инвеститорите уникални възможности за комуникация. Тук се намира най-голямото товарно пристанище в страната. Международно летище – Бургас, на което предстои разширяване, обслужва над 2 милиона пътници годишно.
През Бургас минава Общоевропейският транспортен коридор №8, чрез който се осъществява най-кратката сухоземна връзка между Адриатическото и Черноморското крайбрежие.

Природо-географската и климатична характеристика на общината е подходяща за развитие на селскостопанска дейност. Наличието на красива плажна ивица, защитени територии, биоразнообразие, културно наследство и богата фестивална програма, е предпоставка за развитието на всякакъв вид туризъм.
Градът ни е важно средище на морския туризъм с много удобства и връзки към курортите от Южното черноморие. Курортният комплекс се обогатява от наличието на Бургаските минерални бани /на 15 км. от града/, които са един от най-древните български балнеологични центрове.

Коментарът Ви: