Blog.Bourgas.Org

Новини от екипа

Skip to: Content | Sidebar | Footer

тест

За нашите клиенти – възможност за безплатна реклама. От екипа на [Bourgas.org] и [Development-BG.com]

11 January, 2010 (12:18) | Екипът, Общи приказки | от: admin

дравейте!

Като наши клиенти, тази седмица ви представяме проект, кой е създаден от екипа ни през 2006 година и дава още една интересна възможност лесно да рекламирате вашия бизнес с малко усилия и безплатно.
Надяваме се за вас да е интересно да разгледе сайта ни за безплатни обяви www.e-finger.net като следите функциите, описани по-долу.
Функционалност:
– Добавянето на обяви е безплатно и много лесно; не изисква регистрация – доиректна връзка за добавяне: http://www.e-finger.net/add.php
– автоматично се генерира линк (връзка към обявата) и този линк може да се използва за допълнителен маркетинг (тук по всяка вероятност звучи малко объркано, НО – ако имате въпроси  питайте ни)
– всяка обява може да се разпечата самостоятелно, като за целта се извежда в отделен “прозорец”
– всяка обява се добавя АВТОМАТИЧНО към базата данни с обяви на bourgas.org – с един  куршум 3 заека
– има добавена функция, чрез която обявата автоматично може да се разпрати на неограничен брой потребители
– има функции за лесно добавяне (споделяне, share) на конкретна обявата към twitter, facebook, svejo.net, lubimi.com, google, myspace и други

Сайтът има 34 900 обяви, индексирани в Google, и 3824 в Yandex. Посещаемостта е прилична – между 1000 и 3000 прочита на ден според деня от седмицата.

Има и още – E-Finger.Net е сайт за безплатни обяви, С ДОПЪЛНИТЕЛНА възможност да се рекламира с банер в избрана подходяща категория.

По отношение на банер-рекламата (рекламата в каре): като наши клиенти Ви предоставяме възможност да поставите БЕЗПЛАТНо за една седмица в избрана от вас категория БАНЕР, както това е направено вследните категории
http://www.e-finger.net/computers/
http://www.e-finger.net/realestateandconstruction/
http://www.e-finger.net/tourism/

За ваше улеснение изпращаме директна връзка за добавяне на обява:
http://www.e-finger.net/add.php

Коментарът Ви: